Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek MHP´ye genç ve dinamik taze kan

Erdek MHP´ye genç ve dinamik taze kan

MHP Erdek İlçe Başkanlığı´na Fatih Bağcı atandı.

MHP Erdek İlçe Başkanlığı´na Fatih Bağcı atandı.
MHP Balıkesir İl Başkanlığı, aralarında ilçemizin de yer aldığı 3 ilçeye yeni başkan ve yönetim atadı.
MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par, Salı günü parti binasında yaptığı basın toplantısında Erdek, Bigadiç ve Savaştepe ilçelerine yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin atandığını açıkladı.
MHP Erdek İlçe Başkanı Süleyman Sacit Yüksek ve yönetim kurulu üyelerinin, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında istifaları ile MHP Erdek İlçe Teşkilatında ilçe başkanı ve yönetim boşluğu oluşmuştu. 

MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par, MHP Erdek İlçe Başkanlığı´na Fatih Bağcı, Savaştepe İlçe Başkanlığına Osman Zengin, Bigadiç İlçe Başkanlığına da Emine Aygül´ün atandığını bildirdi.
Erdek, Savaştepe ve Bigadiç MHP İlçe Başkan ve yönetim kurulu üyelerine yetki belgelerini veren Par, şöyle konuştu:
?Tüzüğümüzün 52 ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Merkez Yönetim Kurulu ve Başkanlık Divanı´nın kararlarıyla 3 ilçemize yeni yönetim atandı. Yeni görev alan arkadaşlarımızın partimize en üst düzeyde hizmet vereceklerine inancım tamdır. Biz Balıkesir´de yeni ve görevleri devam eden, liyakatli, başarılı, sadakatli ve kabiliyetli arkadaşlarımızla 30 Mart 2019 seçimlerine programlı bir şekilde hazırlanıyoruz. 2019 seçimleri ilimizde ve ülkemizde, MHP´nin en başarılı olduğu bir yıl olacak. Bu inançla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugün gelinen noktada liderimiz Devlet Bahçeli´nin ne kadar haklı olduğu ortaya çıkmıştır. Küresel güçler ve yerli işbirlikçileri tarafından devletimiz sıkıştırılarak zor durumda bırakılmak istenmektedir. Liderimiz Bahçeli´nin duruşu, Alpaslan Türkeş´in devletçi bir duruş sergilediği gibi bir duruştur. Devletin yanında olduğumuzu söylüyoruz. Devlet Bahçeli, 16 Nisan referandumunda oluşan birlik beraberlik ruhunun devam ettirileceğini, bunun yanında 15 Temmuz FETÖ kalkışmasından sonra açılan yeni bir yol, yeni bir kapıyla 7 Ağustos´ta yapılan Yenikapı Mitingi ruhunun devam ettirileceğini kaydetti. Dolayısıyla hiç kimsenin buna alternatif ve farklı fikir oluşturmaya gayret etmemesini, referandum neticesinde ortaya çıkan % 51 ve % 49 oranındaki blokların, özellikle CHP ve diğer yapılar tarafından oluşturulan bloklara karşı, AK Parti´nin yanında yer alınması gerektiğini söyledi. Ülkenin beka problemi ortadan kalkana kadar devletin yanında olacağımızın beyanının bir kez daha liderimizin uhdesinde biz de tekrarlıyoruz.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek genç dinamik taze
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false