Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Meclisi toplandı

Erdek Meclisi toplandı

Tatlısu ve Karşıyaka planlarına 123 itiraz

Erdek Belediye Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını yaptı.

Belediye başkanı mimar Hüseyin Sarı´nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, çöp kamyonu ve iş makinesi kiralanması için encümene 16 aylık ihale yapma yetkisi verildi.

Toplantıda, Tatlısu ve Karşıyaka mahallelerinde ilave, revizyon ve ıslah uygulama imar plan tadilatlarına ilişkin itirazlar görüşüldü. Bu konuda 123 itirazın olduğu açıklandı.

Ocaklar Mahallesi´nin taş ocakları bölgesinde, belediyeye ait bir arazinin, ?iyi tarım? yapmayı planlayan kişilere 10 yıl süreyle ihaleyle kiralanması encümene yetki verildi.

Toplantıda ayrıca belediyenin plan notları okunarak oylandı. Oylamada CHP grubu kabul oyu verirken, AKP grubu ise çekimser oy kullandı.

Mecliste, 2017 yılı kesin hesapları da okundu.

PAZARTESİ YENİDEN TOPLANACAKLAR

Erdek Belediye Meclisi, mayıs ayının ikinci toplantısını 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü yapacak. Saat 16.00´da başlayacak toplantıda Alaattin Mahallesi´nde bulunan belediyeye ait taşınmazın BASKİ Genel Müdürlüğü´ne devri, belediye işletmelerinin devredilmesi, Ormanlı Mahallesi, içkili yerler bölgesi konusunda imar komisyonun raporu ve Yalı Mahallesi´ndeki iki parsel ile ilgili olarak imar planında değişiklik yapılması gündem maddeleri görüşülecek.

Taygun ERTAN



Anahtar Kelimeler: Erdek Meclisi toplandı
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu