Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Körfezi´nden deniz dibi fotoğrafları

Erdek Körfezi´nden deniz dibi fotoğrafları

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi´nin koridorlarını Erdek ve Bandırma körfezlerinin deniz dibi fotoğrafları süslüyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi´nin koridorlarını Erdek ve Bandırma körfezlerinin deniz dibi fotoğrafları süslüyor. Fotoğraflar, Ankaralı dalgıç Tahsin Ceylan tarafından çekildi.
Bandırma Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Ceylan´ın çektiği deniz dibi fotoğraflarından çok yararlandıklarını belirtirken, önümüzdeki dönemde her iki körfezde de ciddi bir araştırma yapmak istediklerini açıkladı. Sarı, şunları söyledi:
?Her iki körfezde de bugüne dek hiçbir ciddi araştırma yapılmamış. Örneğin, uzun süre önce Erdek Körfezi´ne, balık popülasyonunu artırmak için atılan yapay resiflerin ne durumda olduğu bilinmiyor. Bu konuyu da araştırmak istiyoruz.?
Bilindiği gibi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´ne bağlı olarak bu yıl eğitim-öğretime başlayan Denizcilik Fakültesi´nin açılan ?Denizcilik İşletmeleri Yönetimi? bölümünde 60´ı normal, 60´ı ikinci öğretim olmak üzere toplam 120 öğrenci okuyor. Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu