Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Esnaf Odası ihaleyle muhasebeci kiralayacak

Erdek Esnaf Odası ihaleyle muhasebeci  kiralayacak

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ihaleyle serbest muhasebeci veya mali müşavir kiralayarak odaya kayıtlı esnafın muhasebe kayıtlarını tutturacak.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ihaleyle serbest muhasebeci veya mali müşavir kiralayarak odaya kayıtlı esnafın muhasebe kayıtlarını tutturacak. Oda bünyesinde, basit usulde vergiye tabi mükelleflerin muhasebe kayıtlarının tutulmasına yönelik serbest muhasebeci veya mali müşavir kiralanması için gerçekleşecek ihaleye 5 Şubat gününe dek teklif verilebilecek.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Canbaz, ?kapalı zarf yöntemi?yle yapılacak ihaleyle ilgili bilgi verirken, ?Odamız bünyesinde, basit usulde vergiye tabi üyelerimizin muhasebe kayıtlarının daha sağlıklı bir şekilde, serbest muhasebeci veya mali müşavir gözetiminde tutulması için ihale yapacağız. İhaleye katılmak isteyenlerin, 5 Şubat Cuma günü çalışma saatlerinin bitimine dek tekliflerini ?kapalı zarf´la odamızın hizmet binasına teslim etmeleri gerekiyor? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı