Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Ensar Vakfı Demokrasi Nöbetinde

Erdek Ensar Vakfı Demokrasi Nöbetinde

Ensar Vakfı Erdek Şubesi tüm yönetim kadrosuyla Demokrasi Nöbeti için Erdek Cumhuriyet Meydanına çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimine karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısıyla ilk günden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar Türkiye´nin il ve ilçelerinde demokrasi nöbetini sürdürüyor.
Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimini protesto için meydanlara çıkan ilçemizdeki vatandaşların Erdek Cumhuriyet Meydanı´ndaki Demokrasi Nöbetine Ensar Vakfı Erdek Şubesi Yönetim Kurulu tam kadro katılarak destek verdi.
Demokrasi Nöbetinin devam ettiği Erdek Cumhuriyet Meydanında Ensar Vakfı Erdek Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Ku´ran ziyafeti sunulurken, mehteran takımı gösteri yaptı.

Demokrasi Nöbeti için Cumhuriyet Meydanında hazır bulunan vatandaşlara lokma ikramı da yapıldı.
Ensar Vakfı Erdek Şubesi Başkanı Mustafa Kalın´ın bir konuşma yaptığı gecede, ?Başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız R. Tayyip Erdoğan´a, Başbakanımız Binali Yıldırım´a, milli iradenin tecelligahı olan Yüce Meclisimize, seçilmiş hükümetimize ve aziz milletimize karşı yapılan hain ve alçakça girişimin acısını tüm sıcaklığı ile yaşamaya devam ediyoruz.? dedi.
Kalın, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?İnşallah 15 Temmuz, demokrasi tarihimizin dönüm noktası olacak ve hiçbir hain bundan böyle vatanımıza kast etmeyi aklından bile geçiremeyecek. Ensar Vakfı Erdek Şubesi yönetim kurulu olarak, milletimize ve milli iradeye kast eden bu alçak vatan hainlerini en şiddetli bir şekilde lanetliyor, yüce Türk adaletinin bu hainlere hak ettikleri cezayı vererek, yüreğimize su serpeceğine gönülden inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimize Allah´tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.?

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli