Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek çay bahçelerine kapalı alan

Erdek çay bahçelerine kapalı alan

Erdek´in simgelerinin başlarında gelen çay bahçelerinin yanları kapatılarak, kış aylarında da hizmet vermeleri sağlandı.

Erdek´in simgelerinin başlarında gelen çay bahçelerinin yanları kapatılarak, kış aylarında da hizmet vermeleri sağlandı.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir düzenlemeyle çay bahçelerinin yanları kapatılarak, vatandaşlar için kapalı alanlar oluşturuldu. Bahçelerin, ocak bölümünden başlayarak yaklaşık 140 metre karelik kapalı alanlar oluşturulduğuna işaret eden işletmeciler, ?Bahçelerimizin çevresini katlanır camlarla çevirerek kapattık. Yaklaşık 140 metre karelik kapalı alanlarımız oldu. Erdek Belediyesi de, hâlen brandayla kapalı bulunan üstümüzü, önümüzdeki günlerde cam tavanla kapatacak. Böylece soğuk ve yağışlı havalarda da ilçedeki vatandaşlarımız ve konuklarımıza hizmetimizi sürdüreceğiz? dediler. Yeni yapılan beş modern çay bahçesine de katlanır camlarla kapalı alan kazandırma uygulamasının, işletmecilere maliyetinin ayrı ayrı 23 bin lira olarak yansıdığı öğrenildi.
Erdek´in simgesel mekânlarının başlarında gelip 2014 yılında, yenilerinin yapılması amacıyla yıkılan çay bahçeleri, geçtiğimiz yazın başında, modern yüzleriyle yeniden hizmete girmişti. Ancak vatandaşlar, kış aylarında da açık kalmasını istedikleri çay bahçelerinde kapalı alan yapılması gerektiğini belirtiyorlardı.
Haber : Taygun Ertan



ışık aktaş
1.12.2016 22:36:36
Böyle olacağı belliydi--4 tarafı açık çay bahçelerinde yazın bile yağmur,rüzgarda oturması zordu.---kışın hiç oturulmaz-

Anahtar Kelimeler: Erdek bahçelerine kapalı alan
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli