Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek çay bahçeleri şubatta hız kazanacak

Erdek çay bahçeleri  şubatta hız kazanacak

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, ilçede uzun süredir çalışma yapılmayan cumhuriyet alanındaki çay bahçelerinin yapımına şubat ayında hız vereceklerini açıkladı.

Mevsim koşullarının uygun olmaması nedeniyle çay bahçelerinin yapımına ara verildiğini belirten Sarı, ?Çay bahçelerinin uzun bir işi yok. Şubatta hızlı bir çalışmayla mart ayında tamamlayacağımızı düşünüyorum? dedi.
Bu arada, geçtiğimiz perşembe günü, Balıkesir´den gelen bir heyet, çay bahçelerinin bulunduğu bölgede yaptığı incelemeler soncunda, çay bahçelerinin uygulama projesini onayladı.

SARI´NIN AÇIKLAMASI
Öte yandan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çay bahçelerinin uygulama projesinin onaylandığını duyurdu. Sarı, şu bilgiyi verdi:
?Dedikoduyu da, mazeret üretmeyi de sevmem. Bazen memleket yararına gerçekleri saklayabilirim. Suçu, üstüme de alırım. Sabreder, sonucu beklerim. Herkes çay bahçelerini merak ediyordu. Uygulama projeleri daha yeni onaylandı. Kamuoyuna duyurulur.?
Haber : Önder Balıkçı



ışık aktaş
23.12.2015 21:12:42
Yaz var kış var -Bitmedik ne iş var.----2 senede biter inş---4 Adet prefabrik büfe--kapalı yeri yok .Rüzgarda ,yağmurda nerede oturulacak ?Eskileri arayacağız

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false