Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek Cafe-10 göz kamaştırıyor

Erdek Cafe-10 göz kamaştırıyor

Erdek Kanava Bölgesi Seyitgazi eteğinde yer alan eski Taş Restaurant´ın yıkılmasıyla aynı alana Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Erdek Cafe-10 isimli işyeri modern görüntüsüyle göz kamaştırıyor.

Erdek Kanava Bölgesi Seyitgazi eteğinde yer alan eski Taş Restaurant´ın yıkılmasıyla aynı alana Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Erdek Cafe-10 isimli işyeri modern görüntüsüyle göz kamaştırıyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2017 yaz sezonunun ortalarında Ceyhun Özturan´a kiralanan Erdek Cafe-10, dinlenmek isteyenlerin tek adresi oldu.
2017 yaz sezonu sonlarında faaliyete geçirilen, halka kaliteden ödün vermeden en iyi hizmeti sunan Erdek Cafe-10, vatandaşların cafe olarak ilk tercih ettiği mekanlardan birine dönüştü.
Yorgunluk çayınızı veya kahvenizi yudumlarken, denize bakan Erdek Kanava körfezinden gün batımını izlemek isteyenler için doğru bir adres olarak görülen işletmede sabahları kahvaltı da verilirken, öğle ve akşamları da zengin menü aperatifler müşterilerin hizmetine sunuluyor.
Sadelik ve göze hitap ettiği gibi hizmette sınır tanımayan Erdek Cafe 10, her çeşit toplantı ve özel günlerde müşterilerine hizmet veriyor.
Haber : Tuncay Ertan



Nesrin Cimen
28.09.2017 01:44:45
Erdek Belediyesi nin borclarindan kurtulamamasinin nedeni bir siyasi parti degildir sorumlulari bütün siyasi partilerdir ve bazilarinin kendi cikarlarini koruyacagim diye Erdek in cikarlarini satmalaridir. Tas Restaurant in verim aldigi veya alacagi zaman da harabeye dönüstürülmesi, yikilmasi ve sonrasinda oraya klübe nin konulmasi Cafe 10 un yapilmasi büyük bir keyfiliktir, küstahliktir, halkimizin yaptigi degerlerle dalga gecer gibi yap boz tahtasi gibi oynayip yok etmek büyük gaflettir, sorumsuzluktur. Verilen makamlar sizlere kendi Egolarinizi yükseltmek icin verilmiyor. O makamlar sizlere toplumun refah seviyesini üst noktaya ulastirip aksam eve ne getirecegim, cocugumu nasil okutacagim diye düsünen insanlarin bunlari düsünmeyip, dertsiz, tasasiz uyumalarini saglamaniz icin veriliyor. Erdek Belediyesini, meclisin verdigi kararlari desteklemeyenler, onu birak köstek olanlar belediyenin borclarinin yapilanmasinda, yada silinmesinde yardimci olmayan kisiler, partiler yanlis yoldalar, birakin yoldan cikmislardir. Artik birbirinizi tahrik etmeyin, balikci barinaklarin durumu da cook üzücü ortak bir cözüm yolu bulun yikmakla olmaz, yapici olun. Yeni bir sayfa acmaktan baska bir sansiniz yoook artik. Yaptiklarinizin görülmedigini, bilinmedigini zannediyorsaniz büyük bir yanilgi icindesiniz. Sayin Sari nin, Kamu Sen tarafindan en iyi Belediye Baskani secilmesi sizin, onu desteklemeyenlerin yanlis yolda oldugunun en büyük göstergesidir. Böyle de Erdek te iktidar olamazsiniz. Saygi ve Sevgilerimle.

Anahtar Kelimeler: Erdek Cafe kamaştırıyor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli