Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek beyaza büründü

Erdek beyaza büründü

Güney Marmara´da etkili olan kar yağışı ilçemizi beyaza bürüdü.

Güney Marmara´da etkili olan kar yağışı ilçemizi beyaza bürüdü.
Erdek´te dün sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı yaklaşık 1 saatte tüm ilçeyi beyaza bürürken, bazı kırsal mahallelerin yolları kapandı.
İlçemizin Bandırma istikametine giriş ve çıkışını sağlayan Murat Bayırı Mevkii kar esareti nedeniyle bir süre trafiğe kapandı. Karayolları Bandırma 146. Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma ve tuzlamanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Dün etkili olan kar yağışının bugün bölgeyi terk etmesi bekleniyor.
Şoförler Odası Başkanı Payal sürücüleri uyardı
Diğer yandan Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal ise kar yağışından memnun olduğunu söylerken, "İlçemizde taksicilerin işleri bozuk ancak havalarımız güzel, kar yağışı mikropları öldürür. Kar lastikleri için tam havası tüm taksicilerimiz ve özel otomobil sürücülerimiz kar lastiği veya zincir takmadan trafiğe çıkmasın. Kar yağışının ardından gelen soğuk hava, yollarda gizli buzlanmaya neden olabilir. Bu yüzden herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek için çok dikkat edilmesi gerekiyor." dedi.
Dün yağan kar ilçede sevinç ve özlemle karşılanırken, vatandaşlar sahilde beyaz örtü üzerinde yürüyüş yapmanın ve fotoğraf çekmenin keyfini yaşadı.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek beyaza büründü
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false