Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Belediyesi´ne sözleşmeli personel alınacak

Erdek Belediyesi´ne sözleşmeli personel alınacak

Devlet Personel Başkanlığı´nca yapılan açıklamada, Erdek Belediyesi´ne tam zamanlı çalışacak üç sözleşmeli personel alınacağı bildirildi. Kadroların, iki tekniker ve bir teknisyen olduğu belirtildi

Devlet Personel Başkanlığı´nca yapılan açıklamada, Erdek Belediyesi´ne tam zamanlı çalışacak üç sözleşmeli personel alınacağı bildirildi. Kadroların, iki tekniker ve bir teknisyen olduğu belirtildi. Farklı niteliklerdeki personelden, bir tekniker için Meslek Yüksek Okulu Et Endüstrisi bölümü mezunu, diğer bir kişilik tekniker için radyo ve televizyon programcılığı bölümü (ön lisans) ve teknisyen için meslek lisesi elektrik bölümü mezunu olma koşulu aranacak. 

Açıklamada, başvurusu onaylanan adayların sözlü sınava alınacakları, sınavın, 2 Mart 2017 tarihinde, tek aşamada, saat 14.00´te gerçekleştireceği bildirildi. Sınavda, mesleki kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil yeteneği, davranış ve mesleki uygunluk niteliklerine dikkat edileceği belirtildi.
Erdek Belediyesi´nin alacağı sözleşmeli personelliğe başvuruda bulunacakların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu´nun 48. maddesindeki koşulları taşımaları, kadrolara göre gerekli üniversitelerin bölümlerinden mezun olmaları, herhangi bir kuruma zorunlu hizmetlerinin bulunmaması, Türkiye sınırları içinde ikamet etmeleri, herhangi bir cezadan hüküm giymiş olmamaları gerekiyor.
Başvuruların, 21-28 Şubat 2017 tarihleri arasında, son başvuru günü, saat 17.00´ye dek Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü´ne şahsen yapılması gerektiği, posta veya e-posta yoluyla yapılan başvuruların hiçbir şekilde geçerli sayılmayacağı açıklandı. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı