Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Erdek Belediyesi´nden, örnek bir sosyal sorumluluk projesi

Erdek Belediyesi´nden, örnek bir sosyal sorumluluk projesi

Erdek´te, kullanılmış giysi ve ayakkabılar kumbaraya projesi başlatılıyor.

Erdek´te, kullanılmış giysi ve ayakkabılar kumbaraya projesi başlatılıyor.
Erdek Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına yerleştireceği kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbaraları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatacak.
Erdek´te ilk kez gerçekleştirilen uygulama ile ilçenin farklı noktalarına yerleştirilen konteynırlarla toplanıp bir merkezde ayrıştırıldıktan sonra, kullanılabilir durumdakiler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Erdek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Belediyemiz ile Teamtex Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi arasındaki protokolle, kullanmadığımız giysi ve ayakkabıları ihtiyaç sahiplerine bağışlıyoruz. Bunu da ilçemizin belirli mahallelerine 10 adet kumbara bırakarak yapıyoruz. Kumbaralar sayesinde, kullanmadığımız giysi ve ayakkabıların toplanıp cinslerine ve kalitelerine göre ayrıldıktan sonra kullanıma elverişli olanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak, kullanıma elverişli olmayan giysi ve ayakkabılar ise geri dönüşüme kazandırılacaktır. Sosyal sorumluluk projemizin vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.?

Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli