Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek Belediyesi Sözleşmeli Personel Alacak

Erdek Belediyesi Sözleşmeli Personel Alacak

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi hükümlerine göre boş bulunan kameraman kadrosuna adet tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

4 yıllık lisans eğitimi (radyo ve televizyonculuk mezunu) şartı aranıyor.                        Başvurular: Adayların, 6-13 Eylül 2018 tarihleri arasında saat 17.00´ye kadar Erdek Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü´ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.(Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

Giriş sınavı ve tarihi: Sözlü mülakat olarak tek aşamada yapılacak olup sözlü sınav tarihi: 14 Eylül 2018 saat 14.00 olarak belirlenmiştir.
Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır. Adayların başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz.
Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.
Sınav için başvuru şartları: 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu´nun 48.maddesinde belirtilen şartlar, üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmak, başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak gerekmektedir. Ayrıca ülkemizin sınırları içinde ikamet ediyor olmak şartı aranıyor.
Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
Başvuru Sırasında İstenen Belgeler: Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, adaylar tarafından doldurulacak başvuru formu (Form kurumdan temin edilecektir.), sağlık raporu, 6 adet vesikalık resim, erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge, adli sicil belgesi ve ikametgah belgesi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli