Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek Belediyesi sözleşmeli 2 personel alımı yapacak

Erdek Belediyesi sözleşmeli 2 personel alımı yapacak

Erdek Belediye Başkanlığı tam zamanlı sözleşmeli personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı´nda yayımlandı.

5393 Sayılı Belediye Kanunu´nun 49.maddesi hükümlerine göre boş bulunan aşağıda sınıfı, unvan adedi, öğrenim durumu belirtilen 2 adet tam zamanlı sözleşmeli personel alımında bulunacak.
Personel alımı sınavı için başvuru şartları; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu´nun 48. maddesinde belirtilen şartlar, üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmak, başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak olarak açıklandı.
Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak gerekiyor.
Sözleşmeli personel olarak çalışma başvurusu yapan adayların, 21 Haziran 2018-29 Haziran 2018 tarihleri arasında saat 16:00´ya kadar Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü´ne şahsen müracaat etmeleri istendi. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli