Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek, başarılı atletleri için kahvaltı etkinliğinde buluştu

Erdek, başarılı atletleri için kahvaltı etkinliğinde buluştu

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığı tarafından, kulüp bünyesinde yer alan sporculara destek amaçlı kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığı tarafından, kulüp bünyesinde yer alan sporculara destek amaçlı kahvaltı organizasyonu düzenlendi.
Erdek´teki bir otelde, hafta sonu düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Erdek halkı, genç sporculara destek olmak ve moral vermek amacıyla büyük ilgi gösterdi.
Yaklaşık 400 kişinin katıldığı organizasyonda konuşan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, kulübün kuruluş aşamasını ve kısa sürede yakaladıkları başarıları anlattı.
Kendisinin bu işe 2007 yılında başladığında 5 lisanslı sporcusunun olduğunu konuklarıyla paylaşan Gülhan, ?Kurumsal bir yapımız olmadan yarışlara giderek başarılar elde etmeye başladık. 2014 yılına geldiğimizde bu kulübü kurduk ve hem başkanlık hem antrenörlük yapmaya başladım. Bugün baktığımızda kulübümüzde 128 lisanslı sporcu, çeşitli branşlarda Türkiye şampiyonlukları ve en önemlisi de 2024 Olimpiyat Oyunları´nda yarışacak olan ülkemizi temsil etmeye aday 3 sporcumuz var. Bu kadar kısa sürede yakaladığımız bu başarılara katkısı olan herkese ve yine bu organizasyonumuza katılarak kulübe destek ve moral veren tüm Erdeklilere teşekkür ediyorum." dedi.
Başkan Gülhan´ın konuşmasının ardından kahvaltı organizasyonuna katılan Türkiye Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Muzaffer Karadeniz söz aldı.
Asbaşkan Karadeniz de konuşmasında kulübün başkanı Gülhan´a teşekkür ederken, bu kadar kısa sürede kazandıkları bu başarıların beklentiden uzak, gönüllü olarak yapılmasından kaynaklanabileceğini söyledi.
Kahvaltı öncesinde yapılan konuşmaların ardından Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, bugüne kadar kulübe maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini belirttiği Erdek Belediye Meclisi´nin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız´a kulübün rozetini takdim etti.
Sanatçı Aslı Akçal´ın canlı müzik performansının renk kattığı kahvaltı organizasyonuna Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Erbil Camgöz, Erdek İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdem Eren, Türkiye Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Muzaffer Karadeniz, Balıkesir Atletizm İl Temsilcisi İsmail Akçay, Atletizm Ege ve Marmara Bölge Koordinatörü İbrahim Urgancı ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.
Haber: Taygun Ertan



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu