Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek AK Parti´den eski başkanlara Ahde Vefa

Erdek AK Parti´den eski başkanlara Ahde Vefa

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, partiye hizmeti geçenlere Öğretmen evinde vefa toplantısı plaket töreni düzenledi

Cumartesini günü Erdek Öğretmenevinde gerçekleşen kahvaltılı Vefa Programında bir araya gelen AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, eskisiyle yenisiyle dosta düşmana birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Saat 09.30´da başlayan kahvaltıda AK Parti´nin Erdek´te kuruluş aşamasında emeği geçen ve kuruluşundan günümüze kadar partiye hizmet eden tüm ilçe başkanlarının davet edildiği toplantıda 15 eski ilçe başkanına plaket takdim edildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ?Sizlerden aldığımız bayrağı sizlere layık bir şekilde taşımaya çalışıyoruz.? şeklinde konuştu.
?Bugün burada siz değerli eski başkan, yönetici ve partiye hizmeti olmuş ağabeylerimiz ile birlikte olmak için buradayız? diyerek konuşmasını sürdüren Sever, devamında şunları kaydetti: ?Biz ak neferler olarak sizlerden devir aldığımız bayrağı yine sizlere layık olacak şekilde taşımaya çalışıyoruz. Bugün görev başında olan bizler sizlerin açtığı bu kutsal yolda emin adımlar ile yürümeye devam edeceğiz.
Partimize kuruluş aşamasından itibaren hizmeti geçmiş herkese teşekkür etmek amacı ve cümle Aleme bizim bir ve beraber olduğumuzu göstermek istedik. 1 Kasım da yapılacak olan seçimlerden de sizlerin de desteği hep beraber alnımızın akıyla çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.?
Sever, konuşmasını ?İlk Günkü Aşkla Haydi Bismillah? diyerek tamamladı.
Samimi bir hava da gerçekleşen kahvaltının ardından, toplantıya katılan 15 eski ilçe başkanına teşekkür plaketleri, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Belediyesinin AK Partili Meclis Üyesi ve aynı zamanda İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Meclis Üyesi Halil Aydöner ile AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı tarafından verildi.
Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false