Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek AK Partiden Animasyonlu Sandık Eğitimi

Erdek AK Partiden Animasyonlu Sandık Eğitimi

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı, Animasyonlu Sandık Eğitimi verdi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı, Animasyonlu Sandık Eğitimi verdi.
Verilen eğitimle; Erdek Merkez ve bağlı kırsal mahallelere konulacak sandıklarda görevli asil ve yedek üyelerine, okul bina ve kat sorumlularına, sandık müşahitlerine verilen bilgilendirmelerle, sunulan animasyonla sandık başında bugüne kadar yaşanan sorunlar anlatıldı.
Erdek Öğretmenevi Toplantı Salonu´nda yapılan ?Sandık Kurulu Eğitimi Seminerine´´ sandık görevlileri yoğun ilgi gösterdi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, seminerde yaptığı konuşmasında; ?16 Nisan referandum çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam ediyoruz. Bu mesele Türkiye´nin Gelecek Meselesi. Üzerimize düşen görevin ağırlığını hepimiz hissediyoruz.?Seçim sürecinde baktığımız her göze, dokunduğumuz her ele ?Evet´ in tohumlarını ektik, seçim günü hasat zamanı. Sandıklar ve seçim güvenliği bizim için çok önemli. Sandık bu milletin namusudur. 

Sınırda nöbet tutmakla, sandıkta nöbet tutmak aynı kutsal görevdir. Referandum günü sandıklarımıza bu anlayışla sahip çıkacağız. Seçim sonuçlarını oy pusulasının değil oyları sayanların belirlediğini unutmayalım. İnanıyoruz ki milletimiz Haçlı zihniyetinin temsilcilerine haddini bildirecek ve mührünü ?Evet´ in üzerine vurarak bunlara Osmanlı tokadını vuracaktır? dedi.
Seçimin sandıkta kazanılacağına dikkat çekerek konuşmasını sürdüren Kayan, ?Sandık başında görev alacak olan siz değerli dava arkadaşlarım sandıklarımıza çok iyi bir şekilde sahip çıkmalısınız ki Erdek olarak referandumda en yüksek oy oranını çıkartalım. Bizler gece gündüz demeden Türkiye´nin istikrarı ve istikbali için tüm kadrolarımızla gece gündüz demeden saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz ilçemize yakışır bir şekilde sandıktan ?Evet´ in çıkmasını sağlamaktır. Gelecek nesillerimize daha güzel bir Türkiye bırakmak gayesiyle sahada çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah´ın izniyle milletimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine kabul oyu vererek ?Evet´ i sandıktan güçlü bir şekilde çıkaracaktır.?
Kayan´ın konuşmasının ardından eğitim seminere katılan sandık asil ve yedek üyeleri ile okul bina ve kat sorumlularına referandum günü yapmaları gereken konular AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan animasyonlu videolarla anlatıldı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli