Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek AK Parti kurucu üyesi Özgü´den referandum açıklaması

Erdek AK Parti kurucu üyesi Özgü´den referandum açıklaması

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyesi Bülent Özgü, anayasa referandumunda AK Parti Erdek İlçe Teşkilatından enerji dolu çalışma beklediğini açıkladı.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyesi Bülent Özgü, anayasa referandumunda AK Parti Erdek İlçe Teşkilatından enerji dolu çalışma beklediğini açıkladı.
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu üyesi Özgü ?Anayasa referandumu inşallah ?Evet? oyu ile taçlanacaktır? dedi. 

AK Partide kurucu yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde dönemin ilçe başkanı Murat Sever´le omuz omuza başarılı çalışmalara imza atan Bülent Özgü, anayasa değişikliği süreciyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.
Anayasa değişikliği teklifinin aleyhinde konuşanların bir kez daha hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Özgü, referandumda Erdek´teki AK Parti teşkilatından ?sözde değil özde? dipdiri enerji dolu bir çalışma beklediğini ifade etti.
Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanını belirlemek için 10 Ağustos´ta yapılan seçim arifesinde kendisinin AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Yöneticisi olduğunu hatırlatan Özgü, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde cumhurbaşkanının doğrudan halkoyuyla seçildiği ilk seçimde, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının o günlerde sahada enerji dolu çalışma yürüttüğünü hatırlattı.
10 Ağustos 2014 tarihindeki ilk turda Recep Tayyip Erdoğan´ın cumhurbaşkanı seçilmesiyle seçimin sonlandığını vurgulayan Özgü, kendilerinin o günlerde gösterdiği performansı, anayasa değişikliğini içeren referandumda bugünün AK Parti Erdek İlçe Teşkilatından beklediğine dikkat çekip, kendisinin de cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde edindiği tecrübeyi referandumda sahaya yansıtacağını belirtti.
Önümüzdeki aylarda yapılacak olan ve anayasa değişikliği paketini içeren referandumun Türkiye´nin geleceği açısından büyük önem taşıdığının altını çizen Özgü, ?Ülkemiz bu referandumdan da güçlü bir şekilde çıkacaktır? dedi.
AK Parti´nin bir dava partisi olduğunun ve gücünü milletten aldığını işaret eden Özgü, ?Bizler Recep Tayyip Erdoğan´ın kurduğu bir partide siyaset yapıyoruz. Onun kurduğu partide siyaset yapmak sorumluluk ve O´nun çalışmasına ayak uyduracak bir performansla çalışmayı gerektirir. Bizim performansımızın referansı Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yürüttüğümüz çalışmadır? dedi.
AK Partinin dava adamlarına ihtiyacı olduğunu kaydeden Özgü, ?Dava adamları şunu çok iyi bilirler ki; aslı olan davadır. Dava büyüktür ve onun büyüklüğü karşısında bizim adımızın, sanımızın, unvanlarımızın, mevkilerimizin hiçbir önemi yoktur. Dahası, davası olmak, çoğu zaman bir şeylere sahip olmaktan ziyade, bir şeylerden feragat etmeyi gerektirir. Büyük davalar büyük adamlarla yürür. Büyük davalar, fedakâr ruhlu, ahlaklı, erdemli insanların omuzlarında başarıya ulaşır. AK Partili insan, her şeyden önce bir hizmet insanıdır. İhtiyaç sahibi herkese gücü yettiğince yardımcı olur. Mazlumu korumayı, zalimin zulmüne mani olmayı, herkese hayırlı öğütte bulunmayı bir insanlık görevi bilir ve gereğince hareket ederek bu doğrultuda hizmet eder. Bizler Recep Tayyip Erdoğan´ın kurduğu bir partide siyaset yapıyoruz. Onun kurduğu partide siyaset yapmak sorumluluk ve O´nun çalışmasına ayak uyduracak bir performansla çalışmayı gerektiriyor. Onun için bize durmak, dedikodu üretmek yakışmaz. Dün kara dediğine bugün ak demek bize yakışmaz. Bize namusu şiar edinmek çalışmak yakışır. Her zaman, her şartta karamsarlığa, umutsuzluğa zerre kadar prim vermeden, aşkla, heyecanla ben yoluma devam ediyorum, devam da edeceğim. Çünkü bizler bu topraklarda asırlar boyu hüküm süren bir milletin temsilcileriyiz.? diyerek konuşmasını noktaladı.
Haber : Mehmet Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false