Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek AK kadınlardan ?Yerli Malı? vurgusu

Erdek AK kadınlardan ?Yerli Malı? vurgusu

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan organizasyonunda, ilçe binasında "Yerli Malı Haftası" kutlandı.

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan organizasyonunda, ilçe binasında "Yerli Malı Haftası" kutlandı.
AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu ilçe binasında bayanlarla bir araya geldi.
AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan, etkinlikte yerli mallarının önemini vurguladı.
Sarıarslan, ?İlçemiz Erdek´te ve artık Türkiye genelinde yerli malına gereken önem verilmiyor. Yerli malı sadece bilindiği gibi, okullarımızda öğrenciler tarafından kutlanıyor. Bunun önemini belirtmek için AK Parti Kadın Kolları olarak bu geleneğimize sahip çıkmak istedik? dedi.
Etkinliğe katılan konukların evlerinde yapıp getirdiği yiyecekler katılımcılara dağıtılırken, içilen çaylarla etkinlik sıcak sohbetlerle sürdü. 

Düzenlenen etkinliğe, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılarak bayanlara destek verdi.
Kadın Kollarının düzenlediği ?Yerli Malı Haftası? etkinliği hakkında bir açıklama da AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan tarafından yapıldı.
Kayan, ?Partimiz kadın kollarının düzenlediği etkinliğe katıldık. Kadın kollarımız tarafından düzenlenen ?Yerli Malı Haftası?nın kutlamasını yaptık. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren güzel bir etkinlik oldu. AK kadınlarımızın siyasette olduğu kadar mutfakta da marifetli olduğunu öğrenmiş olduk. Ellerine sağlık, birliklerine kuvvet dilerim? diye konuştu.
Haber : Tuncay Ertan



alper bandır
27.12.2016 10:25:01
Masada´ki içecekler niğde gazoz sanayi,keklerin üzerinde ki hindistan cevizi mersindeki köylünün emeği ve çerez içerisindeki kaju fıstığı Gaziantep bölgesinden. sizi cidden tebrik ediyorum, çok bilinçlisiniz. Çoluğumuza çocuğumuza bu bilginin önemini aşıladığınız için size minnettarım, sonuçta ağaç yaşken eğilir.....

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli