Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek AK Gençlik´ten tanışma ve istişare toplantısı

Erdek AK Gençlik´ten tanışma ve istişare toplantısı

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kollarında görev alan yönetim kurulu üyeleri düzenlenen tanışma ve istişare toplantısı ile bir araya geldi.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kollarında görev alan yönetim kurulu üyeleri düzenlenen tanışma ve istişare toplantısı ile bir araya geldi.
AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Işık´ın organizasyonunda gerçekleşen toplantıda gençlik kolları tam kadro yer aldı.
Düzenlenen tanışma ve istişare toplantısında AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kollarının faaliyetlerinin yanı sıra ülke gündemindeki konular da masaya yatırıldı.
Basın mensuplarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Işık, AK Parti gençliğini en yüksek seviyeye taşımayı amaçladıklarını belirterek, "Buradaki toplanma nedenimiz bundan sonra tek çatı altında olmayı gerçekleştirmektir. Amacımız, ilçemizde AK Parti gençliğini en yüksek seviyelere taşımaktır. 

Bunun için de hep birlikte var gücümüzle çalışacağız? dedi.
Son günlerde giderek tırmanan terör saldırılarını şiddetle kınadıklarını ifade eden Işık, "Türkiye, alçaklıkta sınır tanımayan hain saldırıların hedefi olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi FETÖ/PDY, PKK, DEAŞ ve DHKP-C gibi tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır. Güvenlik güçleriyle yaptıkları mücadeleyi kaybettikçe ahlaksız ve vicdansız yollara başvuran teröristler ve onları maşa olarak kullanan şer güçler, dün olduğu gibi bugün de amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ülkemizin hedeflerine ulaşmasına engellemek isteyen terör örgütleri ve arkalarındaki hain ve sinsi güçler, hedef aldıkları toplumsal bütünlüğümüzü, birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacaklardır. Ülkemizin huzur ve birlikteliğini hedef alan bu saldırıları kınıyor, şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha Allah´tan rahmet, ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza Allah´tan acil şifalar temenni ediyoruz" dedi.
Halep´te yaşanan zulüm ile ilgili de konuşan Işık, "Yıllardır İslam coğrafyasında yaşanan zulüm son günlerde artmış, Halep´te zirveye çıkmıştır ve bir katliama dönüşmüştür. Halep´te şu an insanlık katledilmektedir. Yaşayanlara nefes alma hakkının verilmediği, her gün yüzlerce sivilin katledildiği Halep´te bir insanlık suçu işlenmektedir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ın ?Dünya 5´ten Büyüktür´ sözünü kendimize şiar edinip bu zulme sessiz kalmamalıyız. AK Gençlik olarak bizler başta Halep olmak üzere bizden umudu olan tüm mazlum coğrafyaların yanında olacağız" diyerek sözlerine son verdi.
Gençlik Kolları Başkanı Burak Işık´ın konuşmasının ardından yenilen yemek ile birlikte bir süre sohbet edildi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu