Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek 18 Eylül´den bir Türkiye Şampiyonu daha

Erdek 18 Eylül´den bir Türkiye Şampiyonu daha

Erdek 18 Eylül Ortaokulu okulsporları kapsamında düzenlenen Türkiye atletizm finallerinde yine madalyalarla döndü. Sivasta düzenlenen "Küçük kızlar atletizm finallerinde" Yağmur Uçgun, yüksek atlamada Türkiye dördüncüsü, Mina Bayer, 800 m de Türkiye Beşin

Spor Genel Müdürlüğü gözetiminde yapılan Okullararası Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği müsabakaları 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde Denizli´de yapıldı.
Bu finallerde daha önce bütün elemeleri geçen ?18 Eylül Ortaokulu Yıldız Kız Atletizm Takımı? da yer aldı.
Yarışmalara Okul Müdürü Cumhur Duru, Müdür Yardımcısı Kenan Varol ve Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile birlikte giden sporcular büyük başarılara imza attılar.
Sporcular içerisinde yer alan ikiz sporculardan Aleyna Karaca yüksek atlamada Türkiye Şampiyonu olurken, uzun atlamada ise Türkiye Dördüncüsü oldu.
Aleyna Karaca´nın ikizi Açelya Karaca ise gülle atma branşında Türkiye ikincisi olmayı başardı.
18 Eylül Ortaokulu, bu turnuvada da takım olarak da Türkiye Beşincisi olarak büyük bir başarıya daha imzasını atmış oldu.
Denizli´de düzenlenen yarışmaları değerlendiren Atletizm Milli Takımı Antrenörü Niyazi Gülhan, yarışmaları oldukça heyecan verici olarak niteledi.
Gülhan, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Okul sporlarında Türkiye Finallerini tamamlamış bulunmaktayız. Okul sporlarında her yıl olduğu gibi yine Türkiye Şampiyonluğu ve ikinciliği gibi önemli dereceleri elde ettik. Bu başarılara devam etmek istiyorsak çalışmalara aralıksız devam etmek zorundayız. Yarışma biter bitmez önümüzdeki yılın planlarını yapmaya başladım. Önümüzdeki yıl daha başarılı nasıl olabiliriz? Sorusunun cevabını düşünüp, ona göre plan program yapıyorum. Okul olarak akademik ve spor alanında yükselişimiz sürmeye devam edecektir. Ve inanıyorum ki bu başarımız her yıl katlanarak devam edecektir.?

Haber : Bülent Özgü



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli