Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Engelsiz Yaşam Parkı Kafeteryasında yoğunluk yaşanıyor

Engelsiz Yaşam Parkı Kafeteryasında yoğunluk yaşanıyor

Kısa süre önce hizmete açılan Engelsiz Yaşam Parkı Kafeteryasına, Balıkesir halkı büyük ilgi gösteriyor.

Kısa süre önce hizmete açılan Engelsiz Yaşam Parkı Kafeteryasına, Balıkesir halkı büyük ilgi gösteriyor.
Paşaalanı Mahallesi`nde FEKAL karşısında geçtiğimiz ay faaliyete geçirilen Engelsiz Yaşam Parkı Kafeteryası, Balıkesirlilerden büyük ilgi görüyor. 
Balıkesir Belediyesi tarafından çift vardiya halinde çalışan 14 personel ile işletilen kafeterya, başta mahalle sakinleri olmak üzere Balıkesirlilerden büyük ilgi görüyor. Uzun sıcak yaz gecelerini, nezih ve gözde mekânlarda geçirmek isteyenler, özellikle akşamın ilk saatlerinden itibaren yediden yetmişe Engelsiz Yaşam Parkı`na ve kafeteryasına akın ederek gecenin geç saatlerine kadar eğlenip hoşça vakit geçiriyor. Özellikle kafeteryada, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle yer bulmakta zorluk çektiklerini ifade eden ve verilen hizmetten memnuniyetini dile getiren parkın konukları, burasının kendileri için yeni bir buluşma noktası ve uğrak mekânı olduğunu belirtti. 
Kafeteryanın; çalışanlarının nazik ve bakımlı, ürünlerinin de taze, lezzetli ve hesaplı oluşu nedeniyle kendileri için bir tercih sebebi olduğunu dile getiren ziyaretçiler, parkın temizliği, bakımlılığı, yeşilliği, oyun, eğlenme, dinlenme ve spor alanları, özellikle de engelliye dönük duyarlı hizmet anlayışıyla Balıkesir`de göz kamaştırdığını ifade ediyor.
Parkın konukları, "Balıkesir`imize bu parkı kazandıran Belediye Başkanı İsmail Ok`a teşekkür ederken, parkın kafeteryasında soğuk ve sıcak içeceklerin yanı sıra, tost ve gözleme ile bazı börek çeşitleri ve patates kızartması, müşterilerine ekonomik fiyatlardan sunuluyor. Kafeteryanın müşterileri, dilerse, tamamen ahşaptan mamul ışıltılı iç mekânda, dilerse dış mekan da, modern süs havuzunun yanında, hafif bir müzik eşliğinde dostlarıyla birlikte güzel dakikalar geçirebiliyor.
Diğer yandan, Engelsiz Yaşam Parkı Kafeteryası`ndan sonra, Atatürk Mahallesi`nde, Asri Mezarlık Şehitler Parkı`nda bulunan iki kafeteryanın da, Belediye Başkanı İsmail Ok`un talimatı üzerine Balıkesir Belediyesince işletileceği bildirildi. Burada bulunan iki ayrı kafeteryanın, yakın bir zamanda hem yazlık, hem de kışlık olarak halkın hizmetine sunulacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli