Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ENGELSİZ PROJE OTİZM DE KURUMSAL BİRLİK

ENGELSİZ PROJE OTİZM DE KURUMSAL BİRLİK

Balıkesirde Gelişimsel Yetersizliği Olan Çocukların Sosyalleşmelerine Spor Eğitimi ile Destek Olunması projesi devam ediyor.

Balıkesir`de "Gelişimsel Yetersizliği Olan Çocukların Sosyalleşmelerine Spor Eğitimi ile Destek Olunması" projesi devam ediyor.
Balıkesir İl Özel İdare Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından hayata geçirilen "Gelişimsel Yetersizliği Olan Çocukların Sosyalleşmelerine Spor Eğitimi ile Destek Olunması" projesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Otizmli Bireyleri Destekleme Derneği, Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nün ortaklığında yürütülüyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli tüm antrenörlerin görev aldığı proje için müdürlüğün sahip olduğu bütün tesisler kullanıma açıldı. 
22/23 Haziran 2013 tarihinde bir çalıştayın da gerçekleştirildiği projeden beklentiler çok büyük.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, böyle anlamlı bir projede yer almanın kendileri için bir ayrıcalık olduğunu söyledi.
Tüm çalışanlarımız, antrenörlerimiz ve tesislerimiz ile projenin en büyük destekçisiyiz şeklinde konuşan Aslan, "Engelli olan tüm vatandaşlarımız bizim birer parçamızdır, bu yüzden onların toplum içerisinde daha kolay yer edinmelerini ve sosyalleşmelerini sağlayacak olan bu projede onlarla el eleyiz." dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı