Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Engellinin halinden yine engelli anlar

Engellinin halinden yine engelli anlar

Engelliden, engelliye tekerlekli sandalye bağışı.

Engelliden, engelliye tekerlekli sandalye bağışı.
Burhaniye’de eşi engelli olan Adem Yeniçeri, eşi hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri’nin isteği üzerine Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran’ı arayarak 4 engelliye tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
Engelli Hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri, engelli kardeşlerimizin engellerinin kaldırılmasına biraz katkı olması amacıyla böyle bir bağış yapmaya karar verdiğini belirtti.
Tekerlekli sandalyeleri, ihtiyaç sahibi kardeşlerim güle güle kullansınlar diye konuşan Yeniçeri, “Kendimde engelliyim. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak beni mutlu ediyor. İhtiyaç sahibi engelli kardeşlerime tekerlekli sandalyeler hayırlı olsun, güle güle kullansınlar. İmkân buldukça bundan sonra da yardımlarıma devam edeceğim” dedi.
Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran, Burhaniyeli engelli hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri’nin 4 adet tekerlekli sandalyenin teslimi için kendilerini arayıp teslim edeceklerini duyunca büyük mutluluk duyduğunu açıkladı.
Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran, Hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri’nin bu örnek davranışından dolayı kutlarken eşi Adem Yeniçeri’ye “Teşekkür Plaketi” verdi.
Bağış yapmak kadar takdir edilmenin de çok güzel bir duygu olduğunu kaydeden Adem Yeniçeri, “Derneğinizin Geri Dönüşüm konusunda da çok güzel faaliyetleri var. Bu konuda da elinden geldiğince sizlere yardımcı olmak istiyoruz” diyerek dernek başkanı ve yönetimini kutladı.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli