Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Engellilerin piknik buluşması

Engellilerin piknik buluşması

Susurluk Belediyesi ve Susurluk Kent Konseyinin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen piknik, Çaylak Mesire Yerinde yapıldı.

Susurluk Belediyesi ve Susurluk Kent Konseyi`nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen piknik, Çaylak Mesire Yeri`nde yapıldı.
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, piknikte, üç yıldır Balıkesir`de görev yaptığını ancak bu süre içinde güzel ve doğal bir ortamda coşkulu Balıkesirlilerle hiç bir araya gelmediğini söyledi.
Bu fırsatı bulduğu için memnun olduğunu ifade eden Arslan, "Üç yıldır bu güzelliği yaşatan belediye başkanımızı takdir ve tebrik ediyorum. Ayrıca emeği geçen herkesi kutluyorum. Engelli, engelsiz toplumun bütün fertlerinin mutlu, huzurlu, güven içinde, sağlıklı olsunlar istiyoruz. Bunun için de başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmak üzere diğer makamlar, valilikler, kaymakamlar, belediyeler herkes üzerine düşeni yapıyor" dedi.
Susurluk Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu`da, pikniğe katılanlara teşekkür ederek,
"Biz, kamu görevlileri, görevimizi iyi yaparsak, size engeller vız gelir. Sizin önünüzdeki tüm engelleri kaldıracağız. Değerli gençler, değerli konuklar ve sevgili çocuklar, önce kafalardaki, beyinlerdeki engeli yok etmek zorundayız. Sizler bizim övünç kaynaklarımızsınız, onurumuz ve gururumuzsunuz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından belediye tarafından hazırlanan yiyecekler katılımcılara ikram edildi.
Düzenlenen pikniğe, Susurluk Kaymakamı M. Nedim Tuncer, meslek odalarının ve siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı