Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Engelliler Federasyonundan belediyeye şükran plaketi

Engelliler Federasyonundan belediyeye şükran plaketi

Türkiye Zihinsel Özürlüler Federasyonu tarafından Ayvalık Belediyesi´ne şükran plaketi verildi.

Türkiye Zihinsel Özürlüler Federasyonu tarafından Ayvalık Belediyesi´ne şükran plaketi verildi.
Ayvalık Belediyesi 23 yıldır, Türkiye´nin en büyük engelli şenliği olarak nitelendirilen ?´Ayvalık Engelliler Şenliği´ni ´´ organize ediyor.
Türkiye Zihinsel Engelliler Federasyonu, merhum başkanları Faruk Öztimur adına Ankara´da sorumluluk projelerinin mimarlarına ödül töreni düzenledi. Ayvalık Belediyesi adına Belediye Başkanı Rahmi Gençer´e bir şükran plaketi takdim etti.
Ankara´da, Başkan Gençer´i temsilen, Ayvalık Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Hamdi Atay, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş´ın elinden şükran plaketini teslim aldı. Atay, aldığı plaketi Ayvalık Belediyesi başkanlık binasında Başkan Gençer´e sundu.
Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Gençer, ?Bana uygun gördüğünüz bu değerli ödülü Ayvalık Engelliler Şenliği´ne 23 yıldan bu yana katkıda bulunan benden önce görev yapmış Ayvalık Belediye Başkanları´na da verilmiş olarak kabul ediyorum. Size ve sizin şahsınızda federasyonunuzun değerli yöneticilerine en samimi duygularla teşekkürlerimi sunuyorum. Ayvalık Belediyesi olarak engelliler şenliğimizi sürdürmeye, her türlü sevgi ve şefkati hak eden özel çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz´ ´dedi
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false