Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Engelli vatandaş akülü araçlarına kavuştu

Engelli vatandaş akülü araçlarına kavuştu

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı´daki engelli vatandaşlara akülü araç teslim etti.

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda ilçede yaşayan engelli vatandaşların istek ve ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile koordineli olarak çalışan Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Büyükşehir Belediyesi tarafından müracaatları olan engelli vatandaşlar için tahsis edilen akülü araçları engelli vatandaşların evlerine teslim etti.
Belediye çalışmalarını ? Engelleri Kaldırıyoruz? sloganı çerçevesinde engelli vatandaşların da yaşamını kolaylaştıracak şekilde sürdüren eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hem ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu, hem de akülü araçlarını kendilerine teslim etti.
Başkan Yavaş´ın ziyaretinden ve akülü arabalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan engelli vatandaş Mehmet Yılmaz ise ?Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´a teşekkürlerini ileterek, vatandaşlara birde sosyal mesaj ilettiler. Sosyal mesajın da şu şekilde olduğu kaydedildi: ?Kendinizi bizim yerimize koyarak, araçlarınızı o şekilde park edin. Kaldırım işgaliniz, bizlerin rahat hareket edememesine yol açıyor.?
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli