Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Engelli dostlarına teşekkür plaketi

Engelli dostlarına teşekkür plaketi

Balıkesir´de eğitimini sürdüren özel eğitime muhtaç öğrencilerin nitelikli eğitim alması ve sosyal yaşama katılmasına destek sağlayan kurum ve kişilere, sivil toplum örgütlerine Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz tarafından plaket verildi.

 

2014-2015 öğretim yılında özel eğitim okullarında sürdürülen eğitim süreçlerine ve özellikle 10-16 Mayıs ?Engelliler Haftası?nda yapılan etkinliklere katkı sağlayarak engelli çocukların sosyal yaşama katılması, kendine güvenlerinin gelişmesi, ayrıca toplumda engelli çocuklarımıza yönelik yapılan etkinlikler bu yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinesinde bir şenlik düzenlendi.
Kutlamalara katılan ve kutlamalara destek verenler için düzenlenen törende konuşan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Fahri Acar ?Bu yıl İlimizde ?Engeliler Haftası´nı, bu alanda hizmet veren tüm kurumların, Belediyelerin, Sivil Toplum Örgütlerinin koordinesiyle görkemli etkinlikler yaparak kutladık. Bu etkinliklere destek sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.? dedi.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, ?Özel eğitime muhtaç öğrencilerimiz bizim çalışma alanımızda, yetenekleri ölçüsünde eğitim almaları için üzerinde çok titizlikle durduğumuz çok özel bir yere sahip öğrenci grubudur. İlimizde özel eğitime muhtaç çocuklarımıza her türlü olanağı sunmak için yoğun çaba göstermekteyiz. Bu yıl 10-16 Mayıs ?Engelliler Haftası´ kutlamaları ilimizdeki tüm tarafların desteği ile gerçek bir şenlik havasında kutlandı. Bu etkinliklerin organize edilmesinde emeği geçen başta Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Fahri Acar olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, Özel Eğitim Okulları Müdürlerimize, özel eğitime muhtaç öğrencilere hizmet etmeyi görev edinerek toplumsal anlamda çok önemli bir görevi yerine getiren Sivil Toplum Örgütlerine, kurum ve kuruluşlara, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.? diyerek katılımcılara plaketlerini sundu. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli