Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Enformasyon Bürosuna personel bekleniyor

Enformasyon Bürosuna personel bekleniyor

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdekte enformasyon bürosunda görev yapacak personel için talepte bulunduklarını söyledi.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek`te enformasyon bürosunda görev yapacak personel için talepte bulunduklarını söyledi.
Erdek Kaymakamı Kaygısız, Güney Marmara`nın tatil cenneti Erdek`e gelecek yerli ve yabancı turistlerin, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü`ne ait bir enformasyon bürosundan yardım ve bilgi alabileceklerini bildirdi. 
Okulların kapanmasıyla birlikte ilçede turizm sezonunun hızlanacağını kaydeden Kaymakam Kaygısız, "Sezon boyunca ilçemize yurtdışı ve yurtiçinden çok sayıda ziyaretçinin gelmesi ve bu ziyaretçilerin Erdek`te bulunan tarihi, turistik ve doğal noktaları ziyaret etmesi bekleniyor. İlçemize gelecek bu ziyaretçilere Balıkesir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne bağlı enformasyon bürolarında bilgilendirme, tanıtma ve yönlendirme hizmetleri sunulmaktadır. Ayrıca turistlerin bürolarımıza telefon, elektronik posta ve faksla başvurup bilgi veya tanıtıcı yayın talep etmeleri halinde bu hizmetler de kendilerine sağlanacaktır" dedi. 
Kaygısız, "Erdek`te Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü`ne bağlı faaliyette bulunan enformasyon bürosunda görev yapan personelin emekliye ayrılması üzerine yeni personel talep ettiklerini açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı