Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

En büyük azı dişli domuzu vuranlar ödüllendirildi

En büyük azı dişli domuzu vuranlar ödüllendirildi

Erdek’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıldönümü olan 18 Eylül’den 48 saat önce başlayıp 18 Eylül günü sabah saatlerinde sona eren domuz sürek avı sonucu en büyük azı dişine sahip domuzu vuran avcıların kazandığı ödüller törenle dağıtıldı.
Kapıdağ Atıcılar ve Avcılar Derneği Lokalinde düzenlenen ödül törenine ilçede faaliyet gösteren iki Avcılık Derneğinin başkan, yönetim ve üyeleri katıldı.
Kapıdağ Atıcılar ve Avcılar Derneği Başkanı Hakkı Süzgün ile Erdek Atıcılar ve Avcılar Derneği Başkanı Ramazan Akdağ’ın hazır bulunduğu ödül dağıtım töreninde, Erdek’te geçmişten günümüze sürdürülen geleceğin ilelebet yaşatılması gerektiği, sembolikte olsa milis güçlerini canlandıran avcıların, hiçbir zaman silahlı savunmaya ihtiyaç hissedilmeden ömür boyu sağlıklı yaşam temennisinde bulunuldu.

Erdek Atıcılar ve Avcılar Derneği Üyesi Murat Güvenen’in vurduğu domuzun azı dişi yapılan değerlendirmede 1. ci seçilirken, Güvenen’in ödülü Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı tarafından verildi.
Güvenen’e, 4+1 Otomotik Torun Av Tüfeği, yarışmanın ikincisi Kapıdağ Atıcılar ve Avcılar Derneği Başkanı Hakkı Süzgün’e Süper Poze Av Tüfeği, 3. olan Kapıdağ Atıcılar ve Avcılar Derneğinden Ali Can Keser’e ise Fişek Dolu Av Kolonu ödül olarak verildi.

Kaynak : Bandırma Manşet



istanbul
23.09.2014 20:10:59
hayvan vurulduğu için ödül verilen kaç yer var acaba?

Anahtar Kelimeler:
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı