Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Emniyet Müdürü Cankurt: Vatandaşa güler yüzle hizmet ana ilkemizdir

Emniyet Müdürü Cankurt: Vatandaşa güler yüzle hizmet ana ilkemizdir

Erdekin yeni İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt, Devraldığım görevdeki başarı çıtasını, daha da yükseltmek amacıyla çaba harcayacağım dedi.

Erdek`in yeni İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt, "Devraldığım görevdeki başarı çıtasını,  daha da yükseltmek amacıyla çaba harcayacağım" dedi.
Erdek`e ilk kez geldiğine dikkati çeken Cankurt, ilk günlerdeki izlenimlerini şöyle dile getirdi:
"Erdek`e ilk kez gelmeme rağmen burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Erdek, bilhassa turizm döneminde çok hareketli bir ilçe konumunda bulunuyor. Bu dönemde en büyük sıkıntının ise trafik olduğunu gözlemledim. Bu sorunun çözümü, en azından trafiğin biraz daha rahatlaması için elimizden geleni yapıyoruz. Buna paralel şekilde trafikte görev yapan ekip sayımızı arttırdık."
İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak 120 kişiden oluşan personelle vatandaşa güler yüzlü hizmeti ilke edindiklerine dikkati çeken Cankurt, "Biz, vatandaşlarımızın huzuru için varız. Vatandaşlarımıza da kapımız her zaman açıktır. İlçemizde huzurun sağlanıp, kalıcı olması için vatandaşlarımızın da yardım ve desteğine ihtiyacımız bulunuyor. Ancak ilk gözlemim şudur ki, Erdek, genel anlamda huzurlu bir kent. Gerek tatilci vatandaşlarımız ve gerekse ilçede sürekli oturanlar, bu huzurun bozulmaması için üzerlerine düşen her şeyi yapıyorlar" dedi.
Yusuf Cankurt, kimdir?
Mustafa Hakan Zorlu`nun, terfien Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanmasıyla boşalan Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Cankurt, 1976 yılında, İzmir`de doğdu. 1998 yılında, Polis Akademisi`nden mezun olan Cankurt, 1998-2009 yılları arasında İzmir`de, 2009-2011 yılları arasında Van`da, 2011-2013 yılları arasında ise Kepsut`ta görev yaptıktan sonra Erdek`e atandı. Eşi de polis olup, Erdek`te görev yapmaya başlayan Cankurt, bir kız çocuğu babası.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli