Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

EMİTT Turizm Fuarında Gönen farkı

EMİTT Turizm Fuarında Gönen farkı

Gönen Kaplıcaları A.Ş., Travel İzmir Turkeyden sonra bu sene 17.si düzenlenen dünyanın en büyük altıncı fuar İstanbul EMİTTe adeta çıkarma yaptı.

Gönen Kaplıcaları A.Ş.,  Travel İzmir Turkey`den sonra bu sene 17.si düzenlenen dünyanın en büyük altıncı fuar İstanbul EMİTT`e adeta çıkarma yaptı. 
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın da ziyaret ettiği Gönen Kaplıcalar Standı, en fazla ziyaret edilen stantların başında gelirken, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, fuarların tanıtım açısından önemli olduğuna değindi.
4 bin 500`den fazla katılımcısı ile dünyanın altıncı büyük turizm fuarı olan, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı`nda (EMİTT) Gönen`i, Kaplıcalar İşletmesi temsil etti. 
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın da ziyaret ettiği Gönen Standı, en fazla ilgi gören stantların başında gelirken, Gönen`in Kaplıcasıyla Türkiye`de marka olduğunu belirten Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Turizm sektöründe, rekabet edebilmek için çok iyi tanıtım ve reklam yapmak gerekir" dedi.
Gönen`deki otellerde doluluk oranı % 100`ü yakaladı
Travel İzmir Turkey Fuarı ve EMİTT`ın turizm sektörünün en önemli fuarı olduğunu vurgulayan Gönen Belediye Başkanı Yakar, "Şu anda Kaplıcalar bünyemizdeki otellerimizde % 100 doluluk var. Doluluğun tavan yapmasının nedenlerinden bir tanesi ise, tanıtımlara ağırlık vermemiz. Gönen, termal turizmde Türkiye`nin sayılı merkezlerinin arasına girmiştir. Hedefimiz, kaplıca turizminde Gönen`in Türkiye`nin bir numarası yapmak. Mineral bakımından dünyanın en kaliteli kaplıca suyuna sahibiz, Gönen deyince Türkiye`nin neresinde olursanız olun aklınıza Kaplıca geliyor. Geçmişi yüzyıllara dayanan Kaplıcamızı,  fuarlar ve tanıtım reklamlarıyla ülkemizin merkezi yapmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli