Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

EMİTT Fuarında ?En İyi Şov Ödülü? Edremit ?in

EMİTT Fuarında ?En İyi Şov Ödülü? Edremit ?in

Edremit dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (EMITT) ?En İyi Stand Görsel Show? ödülünün sahibi oldu.

Edremit, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi´nde düzenlenen dünyanın sayılı turizm fuarları arasında yer alan 70´in üzerinde ülkenin 4 bin 500 katılımcının yer aldığı EMITT´e katıldı. Edremit fuarda yaptığı görsel şovlar ile en renkli stant olarak katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.
Fuar boyunca tanıtım faaliyetleri, soğuk heykeller, halk oyunları ekibi, stant dizaynı ve doğal güzellikler ile dolu görsellerle ilgi odağı olan Edremit 2016 yılı ?En İyi Stant Görsel Show? ödülünün sahibi oldu. TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi´nde düzenlenen ödül töreninde Edremit Belediyesi adına ödülü Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Satıl, EMITT yönetiminden teslim aldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Satıl 2016 EMITT turizm fuarında emeği geçen personeline ve ödüle layık görenlere teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli