Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

EMITT Fuarı´nda Balıkesir rüzgarı

EMITT Fuarı´nda Balıkesir rüzgarı

Balıkesir EMITT Fuarı´nın ilgi odağına dönüştü.

Balıkesir EMITT Fuarı´nın ilgi odağına dönüştü.
Dünyanın ve Türkiye´nin önemli fuarlarından Doğu Akdeniz ve Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 23. kez düzenlenerek İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Balıkesir Valiliği ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı´nın (GMKA) işbirliği ile yürütülen faaliyetler ile Balıkesir standı yapılan etkinlikler ve tanıtımlarla fuarda büyük ilgi görüyor.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy´un da katılım sağladığı ve açılışta konuşma yaptığı fuarda, Türkiye´nin dört bir yanından ve dünyadan turizmciler bir araya geldi. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen EMITT´te Balıkesir standında Balıkesir´in tarihi, kültürü ve yöresel zenginlikleri başarılı bir şekilde tanıtılırken ayrıca stantta birçok etkinlik ve organizasyon da gerçekleşiyor.
Balıkesir İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve GMKA´nın koordinasyonluğunda hazırlanan Balıkesir standında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi, GMKA, ÇARO, Balıkesir´de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, turizm acenteleri ve tur operatörleri yer alıyor.
Profesyonel turizm ziyaretçilerinin ve yerli yabancı satın alma heyetlerinin ilgi gösterdiği fuarda Balıkesirli oteller ve seyahat acenteleri iş görüşmeleri gerçekleştiriyor.
3 Şubat Pazar gününe kadar sürecek EMITT Fuarı´nda; paneller, oturumlar ve görüşmeler de gerçekleştirilecek. 106 ülkeden 600 davetli tur operatörü ile kurum ve kuruluşların katılım sağladığı fuara 60.000 kişiden fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli