Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Emeklilerin, yapılacak zamdan sonra enflasyon farkı alacakları da kesinleşti.

Emeklilerin, yapılacak zamdan sonra enflasyon farkı alacakları da kesinleşti.

CHP`li Muharrem İnce Balıkesir`de temaslarda bulundu. İlk olarak parti binasına gelen Muharrem İnce, ardından CHP Balıkesir milletvekili adayları ile esnaf ziyareti yaptı

CHP`li Muharrem İnce Balıkesir`de temaslarda bulundu. İlk olarak parti binasına gelen Muharrem İnce, ardından CHP Balıkesir milletvekili adayları ile esnaf ziyareti yaptı. İl merkezinde boya sandığının başına geçen Muharrem İnce, bir vatandaşın ayakkabısını boyadı. Cuma namazını Zağnos Paşa Cami`nde kılan İnce, Yeşlilli Meydanı`na geldiğinde bir anısını partililerle paylaştı. İnce, "1982`nin Kasım ayında buraya geldim. Burası o zaman kahvehaneydi. İlk vizemden zayıf almıştım. tam burada ağladım. Herhalde bu okulu bitiremeyeceğim. Okulu bitiremezsem, köyüme geri dönersem babama ne derim diye tam şurada ağladım" dedi.
CHP`nin seçim vaatlerini vatandaşlara aktaran İnce, "Bu seçimdeki yarış geçinemeyen emekliler, işsiz kalan gençler, siftah yapmadan dükkan kapatan esnafla 700 bin liralık kol saati takan arasındaki yarıştır. Türkiye`de 11 milyon emekli var. Bizim iktidarımız da Ramazan Bayram`ında ve Kurban Bayramı`nda 2 maaş ikramiyeyi emeklilere vereceğiz. Facebook`un yasaklanması için 1 milyar TL para harcandı. Biz interneti youtube`a facebook`a serbest bırakacağız. 1 milyar parayı burada para. Al sana para. Hocalara öğrencilere zulüm eden YÖK`ü kapatacağız. 40 trilyon para da buradan gelecek. Al sana para. Çiftçiye tarımsal üretim amaçlı mazotu 1.5 TL`ye vereceğiz. Dar gelirliye ayda 277 liraya 70 metrekarelik ev yapacağız. Bunlar CHP`nin milletimizde bu seçimde yapacaklarıdır" şeklinde konuştu.
Balıkesir`den 5 milletvekili isteyen Muharrem İnce, sözlerini şöyle tamamladı:
"Sizin cumhuriyet tarihinde 81 vilayette aynı anda elektrik kesildiğini gördünüz mü? Direkte elektriği koruyamadılar, sokakta Özgecan`ı koruyamadılar. Ege adalarımızı koruyamadılar. Musul`da konsolosumuzu koruyamadılar. Türbede Süleyman Şah`ı koruyamadılar. Havada uçaklarımızı koruyamadılar. Soma`da madencilerimize koruyamadılar. Bir çivi bir nalı kurtarır. Bir nal bir atı kurtarır. Bir at bir yiğidi kurtarır. Bir yiğit memleketi kurtarır. Bu sefer beş milletvekili istiyoruz."



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli