Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Emekliler Derneğinden Vali Turhana plaket

Emekliler Derneğinden Vali Turhana plaket

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Türkiye Emekliler Derneği Balıkesir Şubesini ziyaret etti. Vali Turhanın, emekliler derneğine yaptığı ziyarette, emeklilerin toplumun en önemli kesimlerinden olduğunu hatırlattı.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Türkiye Emekliler Derneği Balıkesir Şubesi`ni ziyaret etti.
Vali Turhan`ın, emekliler derneğine yaptığı ziyarette, emeklilerin toplumun en önemli kesimlerinden olduğunu hatırlattı.
"Bu kente, ailelerine, çevresine yıllarca hizmet etmiş olan emekli vatandaşlarımız, belli bir yaştan sonra da artık rahat etmek, huzur içinde olmak, yarattığı güzellikleri yaşamak istiyor" diyerek konuşmasını sürdüren Vali Turhan, "Bu anlamda emeklilerimiz İlimiz için çok önemli bir kesimdir. Emeklilerimize, uzun yıllar boyunca bu kente, insanlara, evlatlarına, mahallerine yaptıkları o çok kıymetli hizmetler için tekrar teşekkür ediyoruz. Hepsine sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi. 
Dernek yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Dernek Şube Başkanı Kenan Siyer, "Derneğimizi ilk defa bir Valinin ziyaret etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti itirafından sonra, Turhan`a gösterdiği yakın ilgi ve alaka nedeniyle plaket takdim etti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı