Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Emekli öğretmen unutulmadı

Emekli öğretmen unutulmadı

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli sınıf öğretmeni İbrahim Akkayayı evinde ziyaret etti.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli sınıf öğretmeni İbrahim Akkaya`yı evinde ziyaret etti.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın, emekli öğretmen Akkaya`ya evinde yaptığı ziyarete, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Muzaffer Gürer Ortaokulu Müdürü Bekir Firikçi, 18 Eylül Ortaokulu Rehber Öğretmeni Mustafa Ürgün, İstiklal İlkokulu Sınıf Öğretmenleri Metin Sarı, İsmail Saltan ile İstiklal İlkokulu Okul Aile Birliği üyeleri eşlik etti. 
2007 yılında omurilik felci geçirmesinden dolayı yatalak olan Emekli Öğretmen İbrahim Akkaya, kendisini bu mutlu günde hatırlayıp, yalnız bırakmayan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan ile öğretmen arkadaşlarına ve velilere gözyaşları içinde teşekkür edip, şükranlarını sundu.
34 yıllık meslek hayatında binlerce öğrenciye eğitim verdiğini dile getiren İbrahim Akkaya, emekli olduktan sonra geçirmiş olduğu hastalıktan dolayı yatağa mahkum olarak yaşadığını, başta eşi olmak üzere sevenlerinin desteği ile ayaklarını hissetmeye ve oturmaya başladığını anlattı.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette, eski günler ve anılar yad edilirken duygusal anlar yaşandı. 
Emekli Öğretmen İbrahim Akkaya ile misafirleri, Öğretmenler Günü`nü birlikte ile pasta keserek kutladılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı