Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Elektrik kesintileri bıktırdı

Elektrik kesintileri bıktırdı

Yaz aylarının girmesiyle son günlerde sık sık yaşanan programsız elektrik kesintileri Erdek halkının yanı sıra tatilini Erdekte geçiren konukları bıktırdı.

Yaz aylarının girmesiyle son günlerde sık sık yaşanan programsız elektrik kesintileri Erdek halkının yanı sıra tatilini Erdek`te geçiren konukları bıktırdı.
İlçede yaşanan elektrik kesintileri birçok ev ve iş yerinde elektronik eşyalarda büyük hasara neden oldu. Özellikle önceden haber verilmeden yapılan kesintiler, evlerde ve işyerlerinde elektronik eşyalarda hasara neden olurken turizmin en yoğun olduğu Ağustos ayında ise esnafı mağdur etmeye başladı.
Bu konuda şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, "Bir haftadır esnafın iş yapacağı akşam saatlerinde kesilen elektrikler turistik bir ilçeye yakışmıyor. Kesilen elektrikler yüzünden evdeki ve işyerlerinde bulunan elektrikli ev eşyalarının birçoğunun arızalandığını ve kullanılmaz hale geldiğini belirttiler. 
Sık sık kesilen elektrikler yüzünden Erdek Belediyesi`ne ait içme suyu pompalarının çalışmamasından dolayı ilçenin içme suyu şebekesine yeterli su verilemediği için de su sıkıntısının yaşandığı ifade edildi.
Elektrik kesintileri arızadan kaynaklanıyorsa bunun nedenlerinin araştırılıp önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, kurum elektrik fatura ödemesi gecikince gecikme bedeli alıyor, peki elektrik arıza ve kesintilerinden dolayı vatandaşın zararını kim ödeyecek? diyerek tepkilerini dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli