Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ekrem Balıbek Belgeseli

Ekrem Balıbek Belgeseli

Balıkesir ve ülkemiz basınında özel bir yeri bulunan, 2011 yılında aramızdan ayrılan, Balıkesir Yeni Haber Gazetesinin kurucusu Ekrem Balıbekin anısına bir belgesel hazırlanıyor.

Balıkesir ve ülkemiz basınında özel bir yeri bulunan, 2011 yılında aramızdan ayrılan, Balıkesir Yeni Haber Gazetesi`nin kurucusu Ekrem Balıbek`in anısına bir belgesel hazırlanıyor.
Yeni Haber`in hâlen imtiyaz sahipliğini yürüten, Ekrem Balıbek`in oğlu Esen Balıbek`in isteğiyle hazırlanan görüntülü belgeselin çekimleri gerçekleştiriliyor. Belgesel için Ekrem Balıbek`in çalışma arkadaşları, dost ve yakınlarıyla görüşmeler yapılıyor. Görüntüye kaydedilen görüşmeler sırasında, Balıbek ile ilgili anılar ve değerlendirmeler dile getiriliyor.
Yeni Haber`in imtiyaz sahibi Esen Balıbek, "Babam ile ilgili bu belgeseli, gazetemizin 47. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenleyeceğimiz etkinlik sırasında sunacağız" dedi.
2011 yılında aramızdan ayrılan Balıbek`in, 1968 yılında kurduğu Yeni Haber,  Balıkesir basınının en eski günlük gazeteleri arasında yer alıyor.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli