Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Eğlence mekanı sahibi biri avukat iki kişiyi silahla öldürdü

Eğlence mekanı sahibi biri avukat iki kişiyi silahla öldürdü

Komşu ilçemiz olan Bandırma´da, Pazartesi günü gecesi, bir barda çıkan silahlı kavgada avukat Volkan Kıvanç (35) ile 11 ay önce oğlunu av tüfeğiyle vurduğu iddiasıyla tutuklanan ve dün yapılan duruşmada tahliye edilen 55 yaşındaki müvekkili Kemal Beypınar

Komşu ilçemiz olan Bandırma´da, Pazartesi günü gecesi, bir barda çıkan silahlı kavgada avukat Volkan Kıvanç (35) ile 11 ay önce oğlunu av tüfeğiyle vurduğu iddiasıyla tutuklanan ve dün yapılan duruşmada tahliye edilen 55 yaşındaki müvekkili Kemal Beypınar öldürüldü. Cinayeti işlediği iddia edilen bar işletmecisi 40 yaşındaki Serkan G. yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bandırma´da bir eğlence mekanına giden ve avukat olduğu öğrenilen Mehmet Volkan Kıvanç ile müvekkili Kemal Beypınar, gittikleri işyeri sahibi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Tartışma sonucunda işyeri sahibi Serkan G. tabancayla Kıvanç ve Beypınar´ı vurdu. Kıvanç ve Beypınar olay yerinde hayatını kaybetti. Ölenlerin cesetleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Savcılık cinayetle ilgili soruşturma başlattı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli