Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kutlu Doğum Haftası kutlandı

Kutlu Doğum Haftası kutlandı

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçemizde düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçemizde düzenlenen etkinlikler devam ediyor.
İlçemizdeki Kutlu Doğum Haftası etkinliği Cumartesi günü Erdek İmam Hatip Lisesi`nde kutlandı. Kutlamalara ilçe protokolü, siyasiler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Erdek İlçe Müftülüğü ve Ensar Vakfının ortaklaşa olarak düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programına; Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Kocatürk, Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyeleri Yaşar Ceyhun Mırız ve Halil Aydöner, CHP eski Milletvekili Hasan Tahsin Uzun, Ensar Vakfı Erdek Şube Başkanı Mustafa Kalın, İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşının okunmasının ardından Türkiye Kuran-ı Kerim okuma ikincisi Mehmet Şahin`in Kuran-ı Kerim ziyafeti ile başladı.

Hafız Şahin`in Kuran- Kerim ziyafetinin ardından Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
Müftü Yalçın`ın konuşmasının ardından Erdek Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Arapça ve Türkçe olarak şiirler okundu.
Programın sonunda Kutlu Doğum konulu okullar arası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan tarafından verilirken, dereceye giren öğrencilere Ensar Vakfı Erdek Şube Başkanı Mustafa Kalın tarafından para ödülü sunuldu.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli