Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Eğitime verdiği destek karşılıksız kalmadı

Eğitime verdiği destek karşılıksız kalmadı

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekelin, eğitime verdiği destekler, Ş.M.G. Lisesi Okul Aile Birliği tarafından teşekkür ziyareti ile taçlandı.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`in, eğitime verdiği destekler, Ş.M.G. Lisesi Okul Aile Birliği tarafından teşekkür ziyareti ile taçlandı.
Şehit Mehmet Gönenç (Ş.M.G) Lisesi Okul Aile Birliği, Belediye Başkanı Pekel`e nezaket ziyaretinde bulundu.
Şehit Mehmet Gönenç Lisesine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Sedat Pekel`i ziyaret eden Ş.M.G. Lisesi Okul Aile Birliği, okullarının fiziki sıkıntılardan doğan ihtiyaçlarına destek sağladığı için Başkan Pekel`e teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirtti.
Bandırma Belediyesi`nin, eğitime verdiği önem ve desteklerinin devam edeceğinin altını çizen Belediye Başkanı Pekel, okulların hem fiziki problemlerinin hem araç-gereç ihtiyaçlarının giderilmesinde büyük özen gösterdiklerini belirtti.
Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Okul Aile Birliği`nin, kendilerine gösterdikleri bu duyarlı davranışlarına teşekkür eden Başkan Pekel, "Kendilerinden talep edilmesi halinde Bandırma Belediyesi olarak eğitim kurumlarına ve öğrencilere her konuda gerekli destek vereceklerini belirterek, eğitim kurumlarımıza desteklerimiz devam edecektir" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli