Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ege bölgesi dördüncüsü oldular

Ege bölgesi dördüncüsü oldular

Erdekli atletlerden yeni başarı

Yeni yeteneklerin Türk atletizmine kazandırılması amacıyla, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 17 Ekim 2015 tarihinde, Türkiye genelinde sekiz bölgede düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi´nin 1. Kademe yarışları tamamlandı.
Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yapılan yarışlara 580 kız, 731 erkek toplam 1311 sporcu ve 332 takım katıldı.
Bu yarışmalara Ege bölgesi grubunda Erdek´ten, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü de katıldı. Antalya´da yapılan yarışmada ilk resmi karşılaşmalarına katılan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü erkek kros takımı, Ege bölgesi dördüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti. Yarışmaya Kulüp Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile öğretmen Ziya Özkan gözetiminde katılan sporcular bunan sonraki yarışta Erdek´e bir kupa ile dönmeyi hedeflediklerini dile getirdiler.
1 . ve 2. kademe puanlarının toplamında ilk üç sırayı alacak takımların finale kalacağı bu turnuvanın Ege bölgesi 2. kademe yarışması, 21 Kasım 2015 tarihinde Pamukkale/Denizli´de yapılacak.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: bölgesi dördüncüsü oldular
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false