Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

EENSAR Vakfı´ndan ?Etkili İletişim ve Motivasyon? konulu seminer

EENSAR Vakfı´ndan ?Etkili İletişim ve Motivasyon?  konulu seminer

Ensar Vakfı Erdek Şube Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Etkili İletişim ve Motivasyon Semineri Perşembe günü Erdek´te tüm okul öğrencilerine verildi.

Televizyon spikeri ve program yapımcısı, Tufan Yakar tarafından Etkili İletişim ve Motivasyon semineri verildi.
Ensar Vakfı Erdek Şube Başkanlığı´nın girişimiyle düzenlenen programda, sabah saat 09.00-10.00 arasında Erdek Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesinde öğrencilerine, Eğitimci Tufan Yakar tarafından Etkili İletişim ve Motivasyon konulu seminer verildi. 

Eğitimci Tufan Yakar, etkili bir iletişimin nasıl olması gerektiğini anlatırken, nefes alma tekniklerini, diyaframın nasıl kullanılabileceğini, öğrencilere uygulamalı bir şekilde izah etti. Yakar, ayrıca topluma hitap ederken, bir insanda özgüvenin olması gerektiğini ifade etti.
Öğrenciler semineri keyifle takip etti
Televizyon Spikeri ve Program Yapımcısı Tufan Yakar, daha sonra Erdek Öğretmenevi´nde öğleden önce, saat: 11.00 ile 12.00 arasında ilçedeki tüm ortaokul öğrencilerine, öğleden sonra da 14.00-15.00 arasında ilçedeki tüm lise öğrencilerine Etkili İletişim ve Motivasyon Semineri verdi. Böylece Erdek´teki tüm ortaokul ve Lise öğrencileri bu eğitimi almış oldu.
Seminerin sonunda Eğitimci Tufan Yakar, programı organize eden Ensar Vakfı Erdek Şubesine ve destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teşekkür etti.
Program sonunda Ensar Vakfı Erdek Şube Başkanı Mehmet Aydın Eğitimci Tufan Yakar´a plaket takdim etti.
Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, okul müdürleri ile Ensar Vakfı Erdek Şubesi Yönetimi katıldı. Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli