Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Edremit'te Resmi nikahsız çiftlere nikah kıyıldı

Edremit

Edremit Kaymakamlığı ve Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikâh töreni ile daha önce resmi nikahı bulunmayan 11 çiftin nikahları kıyıldı.

Edremit Kaymakamlığı ve Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikâh töreni ile daha önce resmi nikahı bulunmayan 11 çiftin nikahları kıyıldı.
Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplu nikah töreni Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Edremit Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Tufan Zımba'nın yanı sıra çok sayıda davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.
Ekonomik koşulları uygun olmayıp, nikâh işlemlerini yapamayan 11 çift için düzenlenen toplu nikâh törenleriyle resmi nikâhları Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka kıydı.
Bazı çiftlerin çocukları ile birlikte katıldığı toplu nikahda Kaymakam Abdulhamit Erguvan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz'da nikâh şahitliklerini yaptılar. Belediye Başkanı Kamil Saka, evlilik kurumunun önemine değinerek evlilik müessesenin, sağlıklı bir şekilde devam edebilmesinin en önemli koşulunun birlikte nikâh masasında olduğu gibi hayat mücadelesi içinde alınacak kararlara da birlikte evet demek olduğunu ifade etti.
Nikah törenleri sonunda evli çiftlere çeyrek altın takan Başkan Saka, Kıydığımız bu nikâhlarında sizlere bir ömür boyu sağlık, mutluluk, bereket ve bolluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli