Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Edremit´teki Aşevi 365 gün hizmet veriyor

Edremit´teki Aşevi 365 gün hizmet veriyor

Edremit Belediyesi tarafından ile aşevinden sıcak yemek servisi ve gıda yardımları yılın 365 günü gizlilik içerisinde yapılıyor.

Edremit Belediyesi tarafından ile aşevinden sıcak yemek servisi ve gıda yardımları yılın 365 günü gizlilik içerisinde yapılıyor.
Edremit Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere her gün sıcak yemek servisi yapılıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki aşevinden sıcak yemek servisinin yanı sıra, sosyal marketten çeşitli yardımlar gizlilik içerisinde teslim ediliyor. Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Satıl, aşevinde her gün üç çeşit yemek çıktığını ve 167 kişiye ulaştırıldığını belirterek ?Kaymakamlık makamından, muhtarımızdan aldığımız bilgiler ve yaptığımız araştırmalar neticesinde belirlediğimiz dezavantajlı grup diye tabir ettiğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek servisi yapıyoruz. İmkânı olmayanların yanı sıra yemek için erzakı olsa bile, yemek yapamayacak durumda olanlara da her gün yemeklerini evlerine ulaştırıyoruz. Bu servisi yaparken vatandaşlarımızın rencide olmamaları için gizlilik içerisinde olmasına özen gösteriyoruz? dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, sosyal belediyecilik anlayışları gereği çeşitli sosyal yardımlarda bulunduklarını ifade etti. Başkan Saka, ?İlçe genelinde ihtiyaç sahibi aileler belediye yetkilileri, muhtarlar, okul müdürleri ve diğer yetkililer tarafından belirleniyor. Edremit Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımız gereği ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Belediyemiz aşevinden sıcak yemek servisi, gıda yardımı ve sosyal marketten çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Bu yardımları yaparken yurttaşlarımızın incinmemesine özen gösteriyoruz. Müslümanlığın temel şartlarından olan ?Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek´ anlayışı ile yardımları ekiplerimiz gizlilik içerisinde ailelere teslim ediliyorlar? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli