Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edremit'te Kent Konseyi toplantısı

Edremit

Edremit Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kent Konseyi Başkanı Kamil Saka Başkanlığı'nda toplandı.

Edremit Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kent Konseyi Başkanı Kamil Saka Başkanlığı'nda toplandı.
Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Kamil Saka'nın çalışmalar ile ilgili bilgi verdiği toplantıda Kent Konseyine çalışma ofisi tahsisi ve bir personel görevlendirilmesine karar verildi. Ayrıca çalışma meclisleri ve çalışma gruplarını kurulması kabul edildi.
Edremit Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Belediye Meclis Salonu'nda toplandı. Belediye Bakanı ve Kent Konseyi Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapılan toplantının açılışında Başkan Saka tarafından belediye hizmetleri ile ilgili konsey üyelerine bilgi verildi.
Kent Konseyinin amaç ve hedefleri (vizyon-misyon) kabul edilirken Kent Konseyi yönergesi üyelere dağıtılarak değerlendirmeye alınıp, çalışma meclisleri ve çalışma grupları kurulmasına karar verildi. Edremit Kent Konseyi'nde Kadın, Gençlik, Çocuk ve Engelli Çalışma Meclisi ve Kültür ve Sanat, Turizm Tanıtma, Çevre ve Kazdağı Çalışma Grupları kurulması kabul edildi. Kent Konseyi için çalışma ofisi ve bütçe tahsisi için Belediye Başkanlığı'na talepte bulunulmasına karar verildi. Edremit Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Kamil Saka, kent konseyi için Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde çalışma ofisi için yer verileceğini ve ayrıca iş ve işlemlerin daha profesyonelce yürütülebilmesi için bir personel görevlendirileceğini söyledi.
Saka, Kent Konseyi olarak katılımcı yönetim ve ortak akılda buluşma anlayışı içerisinde ilçemizde ki tüm kamu kurum ve kuruluşları, muhtarlar, dernekler diyalog ve işbirliği içerisinde hep birlikte güzel Edremit'imizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışacağız.” dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli