Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Edremit´te tenis turnuvası

Edremit´te tenis turnuvası

Edremit´e bağlı Altınoluk Mahallesi´nde faaliyet gösteren Afrodit Tenis Kulübü´nün Edremit Belediyesi´nin katkıları ile düzenlediği ?Birlikte Oynayalım? tenis turnuvası başladı.

Edremit´e bağlı Altınoluk Mahallesi´nde faaliyet gösteren Afrodit Tenis Kulübü´nün Edremit Belediyesi´nin katkıları ile düzenlediği ?Birlikte Oynayalım? tenis turnuvası başladı. Bu yıl 11-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuva şehitlere adandı. Turnuva katılımcıların siyah kıyafetler ile katıldığı ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Turnuva´nın açılışına Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da katıldı.
Tenis Kulübü Antrenörü Demir Baygın öncelikle turnuvayı iptal etmeyi düşündüklerini ancak, çoğunluğu ilk kez tenisle tanışacak olan çocukları bir araya getirebilmek amacıyla şehitler anısına miniklerin katılımı ile gerçekleştirmeye karar verdiklerini ifade etti. Baygın,1990´lı yılların başında eski Yugoslavya´da yaşanan savaş sırasında çocukların spor yapmaya çalıştığını belirterek ?O savaş sırasına tenis oyamaya çalışan çocuklardan birisi olan Novak Djokoviç bugün dünyanın bir numarası olmayı başarmış bir sporcu. Bizlerde şehitlerimizi ve acılarımızı en derinden yaşarken diğer yandan da çocuklarımıza birlikte, beraber hareket ederek acıların ve zorlukların üstesinden gelmeyi öğretmeliyiz? dedi. Afrodit Tatil Köyü kortlarında 19 Eylül´e kadar devam edecek olan turnuvada tek bayanlar, çift bayanlar, tek erkekler, çift erkekler kategorilerinde yeni başlayanlar, orta, ileri ve masterler gruplarında çoğunluğu ilk kez tenis ile tanışan çocuklardan oluşan toplam 92 sporcu mücadele edecek.

Haber Merkezi

 



Anahtar Kelimeler: Edremit tenis turnuvası
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli