Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Edremit´te hayat boyu öğrenme toplantısı

Edremit´te hayat boyu öğrenme toplantısı

Edremit İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Edremit İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Toplantısı gerçekleştirildi.
Edremit´te İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün koordine ettiği Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Tanıtım toplantısı düzenlendi.
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün Edremit Öğretmenler Evi´nde düzenlenen toplantıda belirlenen altı gündem maddesi görüşüldü. Hazırlanan gündem maddelerinde, yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ile birlikte karşılaşılan güçlükler ve çözüm önerileri ele alındı.
Verilecek sağlıklı eğitim çalışmalarında fiziki mekan, derslik, kurs yerleri, araç gereçlerin temini ile ilgili öneriler değerlendirilerek, kamu kurum ve kuruluşlarının, belediye ve meslek odalarının verebilecekleri katkılar değerlendirildi.
Edremit Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, ?Belediye Başkanımız Kamil Saka´nın şehir dışında olması nedeniyle toplantıya katılamadığını belirterek, biz Edremit Belediyesi olarak başta mesleki kurslarla birlikte yetişecek kalifiye elemanların ve bunların yanında yer alan tüm kursların düzenlenmesinin bölgemizde sağlanacak istihdam adına olumlu olacağına inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi yasal mevzuatın bizlere tanıdığı ölçüde gerekli her türlü desteği vermeye hazırız.? dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli