Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremit´te Eylül ayı muhtarlar toplantısı

Edremit´te Eylül ayı muhtarlar toplantısı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın mahalle muhtarları ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği...

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın mahalle muhtarları ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantıların Eylül 2017 ayı birleşimi yapıldı. Toplantıda geride kalan yaz sezonu değerlendirilirken yapılacak olan yeni yatırımlarla ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Edremit Belediyesi´nde belediye meclis toplantısından önce her ay düzenli olarak yapılan muhtarlarla bilgilendirme toplantısı Eylül ayı meclisi öncesinde devam etti.
Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapılan toplantıda mahallelere yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Geride kalan yaz sezonun değerlendirildiği toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Saka, öncelikle geride kalan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı´nı kutladı. Yatırımlara önemli ölçüde hız verdiklerini kırsal merkez ayrımı yapmadan hizmeti her noktaya ulaştırmaya çalıştıklarını belirten Saka, muhtarları 8 Eylül Cuma günü Altınoluk Amfi Tiyatro´dan canlı olarak yayınlanacak Uğur Dündar´la Halk Arenası programına davet etti.
9 Eylül Edremit´in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü hazırlıkları ile ilgili de bilgi veren Saka, ?Edremit´imizin düşman işgalinden kurtuluşu önceki yıllarda büyük bir coşku içerisinde kutlanıyordu. Göreve başladıktan sonra yeniden bu coşkuyu yaratabilmek için, muhtarlarımızdan sivil toplum örgütlerimize kadar tüm kentimiz ile birlikte kapsamlı bir kurtuluş bayramı hazırlıyoruz. Kentimizin kurtuluşunu kentimize yakışır bir şekilde kutlamak için sizlerin görüş ve önerilerini de dikkate alarak hep birlikte çalışacağız? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli