Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edremit´te Eylül ayı muhtarlar toplantısı

Edremit´te Eylül ayı muhtarlar toplantısı

Edremit Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Muhtarlar toplantısı Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı´nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Edremit Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Muhtarlar toplantısı Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı´nın katılımı ile gerçekleştirildi. Muhtarların sorunlarını anlattığı toplantının çok faydalı olduğunu söyleyen Edremit Kaymakamı Sırmalı, devam eden uygulamanın daire müdürlerinin katılımı ile devam edeceğini söyledi.
Edremit İlçesinde Muhtarlarla aylık bilgilendirme toplantılarının Eylül ayı toplantısı Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Şahin Aydıncı´nın katılımı ile Güre Mahallesi´nde Afrodit Otel´de gerçekleştirildi.
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, her ay Belediye Meclis toplantısı öncesinde muhtarlarla bir araya gelmenin çok faydalı bir uygulama olduğunu belirterek, ?Birçok muhtar arkadaşımız ile tanışma fırsatım oldu. Şimdi bende mahallelerimizi dolaşarak tanımak istiyorum. Böyle bir araya gelerek ve sorunları yerinde görerek birlik ve beraberlik içerisinde daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabileceğimize inanıyorum. Bundan sonra ki toplantılarımızı daire müdürlerimizin de katılımı ile daha kapsamlı bir hale getirelim.? dedi.
Muhtarların tek tek söz alarak sıkıntılarını anlattığı toplantıda özelikle okulların açılması ile birlikte taşımalı sistemden çıkarılan mahallelerde yaşanabilecek sorunlar değerlendirildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da muhtarların talepleri doğrultusunda kısa sürede giderilebilecek olan konularda ilgili daire müdürlerine hemen yerine getirilmesi için, diğer istek ve şikayetler ile ilgili not aldırarak yerinde incelenmesi yönünde talimat verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı